Aquest nou espai sorgeix de la necessitat de dir el que sento, penso, o vull compartir amb persones com tu, amb la llibertat de saber que soc l’únic responsable, i ningú mes que jo pot sortir esquitxat. No ens espantem, que tampoc descobriré ara la sopa d’all, però em fa il·lusió de tenir el meu propi espai per dir el que em rota. ¡Mira!, no més dit això, ja em sento millor.
De debò, espero que ens ho passem força be junts i puguem compartir força bones estones.
¡Au!, un petonet a tothom.
Carles

visitas web

viernes, 30 de enero de 2009

DEU NO EXISTEIX / DEU EXISTEIX.

Aquesta afirmació que podem veure en els autobusos de BNC, a que obeeix? A una campanya publicitària per tal que comprem quelcom que ni Deu te encara. El cert es que l’afirmació es estúpida en si mateixa, ja que tan es faci en positiu (que si) com en negatiu (que no), cap de les dues es por quantificà, mesurà o donar per vàlida. Si per sortir de dubtes preguntem al “jefe” del Vaticà, no sortirem de dubtes, encara en tindrem més, ja que començaran amb el tema de la fe cega, els dogmes, el purgatori, l’infern ¡HEEEP! o finalment va decidir que no existeixen aquests llocs? En tot cas sembla ser que el tema de Deu canvia segons les conveniències del papa de torn. Si preguntes a un pope (cristians ortodoxes) t’escagarrines, dons fe i klarsnikof acostumen anar una mica relacionats. Els pobres palestins crec que ho tenen menys clar que ningú. Ara el que si tenen clar es on es l’infern y qui es la representació del diable a la terra. Per si no l’has enganxat aquests demonillos tenen un símbol en forma d’estrella. Si preguntem a unes de les cultures mes sabies i espirituals del planeta, ens asseguren que Deu es dins de cada persona, animal, planta, mineral, per això qualsevol cosa que facis en contra de un d’aquests et genera un karma (llei de causa i efecte) que arrossegaràs a les properes vides.
Una cosa està clara, el planeta està dirigit per dues forces, energies o tendències que directament no es poden veure, mesurar o tocar, però si els seus efectes. Aquestes son l’amor, en tot el seu ventall de possibilitats, i la manca d’amor o odi, també en tot el seu ventall de possibilitats. Diguem-li Yin Yan, Deu dimoni, cel infern. I l’esser humà te la lliure elecció de decidí cap a quina d’aquestes dues forces s’acosta per activa o per passiva. El resultat d’aquesta elecció, que prenem cada dia a cada segon, es justament com està el món en aquests moments.
Si preguntem a algú del tercer món segurament que, amb un somriure als llavis ens respondrà que Deu es troba en tot allò que l’envolta. Si li preguntem a un snob de “Barna”, possiblement ens mirarà per sobre la espatlla i ...
Mireu amics/gues us convido a que tanqueu els ulls i escolteu la cançó de Víctor Jara, Luchín que podreu clicar en aquesta plana. Quan finalitzi observa que sents dins el teu cor i treu les teves conclusions.
Jo fa temps vaig descobrir les meves ja que soc gnòstic gracies a Deu.
Una abraçada kamarada.
Carles

2 comentarios:

  1. COMPANY...
    EL MEU DÉU EXISTEIX I ÉS
    EL MATEIX DEL QUE PARLAVEM
    EN AQUELLES ÈPOQUES DE FELICITAT

    DIGA-LI DÉU, DEUS, UNIVERS, ...
    NOSALTRES MATEIXOS SOM UN % DEUS

    ResponderEliminar
  2. No pots ni imaginar-te quanta raó tens company

    ResponderEliminar