Aquest nou espai sorgeix de la necessitat de dir el que sento, penso, o vull compartir amb persones com tu, amb la llibertat de saber que soc l’únic responsable, i ningú mes que jo pot sortir esquitxat. No ens espantem, que tampoc descobriré ara la sopa d’all, però em fa il·lusió de tenir el meu propi espai per dir el que em rota. ¡Mira!, no més dit això, ja em sento millor.
De debò, espero que ens ho passem força be junts i puguem compartir força bones estones.
¡Au!, un petonet a tothom.
Carles

visitas web

lunes, 12 de julio de 2010

URGEIX A TENDRE ...

El esser humà manté una evolució quasi constant a tots el nivells, darrera i especialment , a nivell mental. La ment del home/dona, a experimentat un creixement exponencial que, en aquests moments ja es troba en nivells de cristal·lització. Vol dir, en paraules fàcils d’entendre, que tot allò que es pensa succeeix i cada cop, amb més rapidesa i facilitat. De entrada pot semblar fantàstic i profitós, i ho es. Però, es un ganivet de doble tall, ja que funciona tant en lo positiu (el que desitgem), com en lo negatiu (el que no desitgem). Per no estendrem més afegiré que: URGEIX ATENDRE CONTANTMENT ALLÒ QUE PENSEM, I SI ES DE CAIRE CATASTROFISTA, DEIXAR DE PENSAR-HO O BE CANVIAR-HO PER QUELCOM POSITIU. Deixar de perdre el temps en pensa el que no volem que passi, i invertir el temps en el que si que volem que succeeixi.

Avui dia, es tan alt el número de persones que constantment evoquen, parlen, comenten, o pensen en catàstrofes de tot tipus: econòmics, socials, polítics, familiars, generacionals, de gènera, vèlics, racials, climatològics, apocalíptics... que certament s’està creant una pregària subconscient que suscita encara majors cataclismes.

Sigues honest amb tu mateix/xa i observa tot allò que penses i dius. Dons bé, tota la energia d’aquests pensaments i paraules no es perd, s’uneix en el pla energètic a pensaments i paraules de igual o semblant vibració i aquests patrons creen la realitat futura.

Sigues valent i permet que parli el teu cor.

Sigues savi i permet que la consciencia sigui la teva guia.

Sigues intel·ligent i desfés-te de tot el que no necessites en aquets moments. No es més ric el que més te si no el que menys necessita.

Somriu, abraça, pronuncia paraules amables i senceres. Que no t’importi el que diran o pensaran el altres.

Convida amablement a tothom que coneguis a deixar de pensar en tragèdies. Fes-ho amb un somriure als llavis i al cor.

Seria profitós qualsevol lectura sobre meditació VIPASSANA. No només per tu, si no també per la resta de la humanitat i les futures generacions.

Namaste.

2 comentarios:

  1. GRÀCIES COMPANY, SÓN UNES CLARES PRIMERES DIRECTRIUS...
    NO ÉS PAS TANT DIFÍCIL CONTROLAR EL QUE PENSEM, NOMÉS CAL UN MICA D'ESFORÇ REGAT AMB UN RAJOLÍ DE VOLUNTAT.
    NOMÉS DESEMPALLEGANT-NOS DELS PENSAMENTS NEGATIUS EL QUE ENS QUEDA SENZILLAMENT ÉS POSITIU.
    DONCS POSEM-NOS-HI JA

    UNA ABRAÇADOOOOOTAAAAAAAA

    ResponderEliminar
  2. EP!!!!
    COMPANY QUE JA ESTEM AL 2011
    ESTIRAT UNA MICA I PUBLICA ALGUN ARTICLE, QUE SINÓ NO PUC CRITICAR-TE

    ABRAÇADOTA

    ResponderEliminar