Aquest nou espai sorgeix de la necessitat de dir el que sento, penso, o vull compartir amb persones com tu, amb la llibertat de saber que soc l’únic responsable, i ningú mes que jo pot sortir esquitxat. No ens espantem, que tampoc descobriré ara la sopa d’all, però em fa il·lusió de tenir el meu propi espai per dir el que em rota. ¡Mira!, no més dit això, ja em sento millor.
De debò, espero que ens ho passem força be junts i puguem compartir força bones estones.
¡Au!, un petonet a tothom.
Carles

visitas web

miércoles, 29 de abril de 2009

ESPOLSANT-ME LA POLS DEL CAMÍ.

Quan la primavera es torna aspre i angoixant i el cant dels ocells et fereixen les oïdes. El futur una caiguda lliure sense fons on l’esperança i la il·lusió no tenen cabuda. Si l’estimar i abraçar als que t’envolten es una ofensa a qui es creu que te la clau del teu cor. No més queda una sortida. Espolsar-te la pols del camí recorregut. Deixà enrere aquells/es que es van creure amb el dret de tancant-te en un somni de promeses buides, de paraules que ressonaven dins el cor, fins que la bogeria de la culpa, em destruïa. Jo soc l’únic responsable, l’únic que anant a la recerca e l’amor, quasi permet deixar de ser qui es i perdre’s la vida. Però dono gràcies a tots/es els actors i actrius que m’han acompanyat en aquest teatre de la vida, dons de tots i especialment de totes he après, que val més una sotil carícia o mirada sincera que mil declaracions de bones intencions.Si AMOR, et tinc por, dons enfront teu soc com un passerell i mai se si ets de veritat. Tothom parla de tu, et lloen, et canten i et desitgen. Però ara dubto si mai et trobaré en els ulls, els cabells, o els llavis de ningú més. T’he de dir que ara em sento ¡lliure!. Obro el cor i abraço l’existència de qui soc i del que faig. Gaudeixo del somriure dels qui m’envolten, de les carícies del ven i de la flaire d’un nou mon. Una nova vida, on no mes se que arribaré, amb les vestidures netes de la pols del camí, ja trepitjat, on... si per casualitat em tornes a trobar, AMOR, jo sigui com un llibre obert y totalment net. Amb l’esperança que la ploma que escrigui en mi, les noves paraules, respecti la llibertat d’estimar del meu cor. A tu em rendeixo, a tu m’encomano, AMOR.

3 comentarios:

  1. CE EST LA VIE... COMPANY!

    ...I DIUEN QUE LES CICATRIUS DONEN UN CERT ENCANT. PERÒ SENSE PASSAR-SE, QUE AMB MOLTES CICATRUS POTS ACABAR SEMBLANT-TE AL "CHUKI" LO NINOT DIABÒLIC.

    CUIDA'T, NETEJAT BÉ LA POLS DEL CAMÍ...
    I ENBRUTAT DE MAGNESI, UNA ABRAÇADOTA

    ResponderEliminar
  2. CORRECCIÓ,NO HE POGUT FER MÉS FALTES EN UNA PARAULA...E'ESCRIU "EMBRUTA'T" I NO "ENBRUTAT"

    ResponderEliminar
  3. COOOOOOOMPANY....!!!!!!!
    POSA ALGUNA COSA AL BLOC QUE ESTÀ COMPLETAMENT ATURAT.
    UNA ABRAÇADOTA

    ResponderEliminar